Методичні рекомендації до самостійної роботи з дисципліни «Інноваційні технології борошняних, хлібобулочних та кондитерських продуктів» для здобувачів освітнього ступеня «магістр» зі спеціальності 181 Харчові технології усіх форм навчання



Кількість сторінок: 

16с.

Видавець: 

Місце видання: 

Дата: 

Мова: 

УДК: 

664.6.01(07)

Бібліографічна картка: 

Методичні рекомендації до самостійної роботи з дисципліни «Інноваційні технології борошняних, хлібобулочних та кондитерських продуктів» для здобувачів освітнього ступеня «магістр» зі спеціальності 181 Харчові технології усіх форм навчання [Електронний ресурс] / упоряд. Г.М. Андронович ; М-во освіти і науки України, Черкас. держ. технол. ун-т. – Черкаси: ЧДТУ, 2024. – 16 с. – режим доступу: https://elib.chdtu.edu.ua/e-books/5356

Анотація: 

У виданні викладено методичні рекомендації щодо виконання самостійних робіт з дисципліни «Інноваційні технології борошняних, хлібобулочних та кондитерських продуктів», подано вимоги щодо їх виконання, наведено методики опрацювання результатів та перелік рекомендованої літератури.
Для ЗВО зі спеціальності 181 Харчові технології усіх форм навчання.

Спеціальність: 

Ступінь підготовки: 

Тип документу: 

Каталог: 

Ідентифікатор URL: 

https://elib.chdtu.edu.ua/e-books/5356
  • Електронна версія матеріалу доступна для завантаження лише зареєстрованим користувачам Електронно-бібліотечної системи ЧДТУ.
  • Усі завантажувані матеріали захищені авторськими правами, усі права належать їх законним правовласникам.