Автор:
Кількість сторінок:
18с.
Видавець:
Місце видання:
Дата:
Мова:
УДК:
637.5.01(07)
Бібліографічна картка:
Методичні рекомендації до практичних робіт з дисципліни «Інноваційні технології м’ясних продуктів» для здобувачів освітнього ступеня «магістр» зі спеціальності 181 Харчові технології усіх форм навчання [Електронний ресурс] / упоряд. О.В. Батраченко ; М-во освіти і науки України, Черкас. держ. технол. ун-т. – Черкаси: ЧДТУ, 2024. – 18 с. – режим доступу: https://elib.chdtu.edu.ua/e-books/5365
Анотація:
Методичні рекомендації до практичних робіт з дисципліни «Інноваційні технології м’ясних продуктів» містять загальні відомості, тематику та вимоги до практичних робіт.
Для здобувачів вищої освіти зі спеціальності 181 Харчові технології усіх форм навчання.
Кафедра:
Спеціальність:
Ступінь підготовки:
Дисципліна:
Тип документу:
Каталог:
Ідентифікатор URL:
https://elib.chdtu.edu.ua/e-books/5365