Кількість сторінок:
48с.
Видавець:
Місце видання:
Дата:
Мова:
УДК:
338.488.2:640.4](07)
Бібліографічна картка:
Методичні рекомендації до підготовки кваліфікаційної роботи для здобувачів освітнього ступеня «магістр» зі спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа усіх форм навчання [Електронний ресурс] / упоряд.:
Л.М. Чепурда, Л.Л. Івашина, О.Б. Куракін ; М-во освіти і науки України, Черкас. держ. технол. ун-т. – Черкаси: ЧДТУ, 2024. – 48 с. – режим доступу: https://elib.chdtu.edu.ua/e-books/5398
Анотація:
Викладено методичні рекомендації до підготовки кваліфікаційної роботи для здобувачів освітнього ступеня «магістр» зі спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа усіх форм навчання. Особливе місце відводиться змісту та оформленню наукових робіт та визначенню ефективності наукової роботи.
Спеціальність:
Ступінь підготовки:
Тип документу:
Каталог:
Ідентифікатор URL:
https://elib.chdtu.edu.ua/e-books/5398