Методичні рекомендації до практичних робіт з дисципліни «Технологічне обладнання харчових та торгівельних підприємств» для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 133 Галузеве машинобудування усіх форм навчання



Кількість сторінок: 

89с.

Видавець: 

Місце видання: 

Дата: 

Мова: 

УДК: 

664

Бібліографічна картка: 

Методичні рекомендації до практичних робіт з дисципліни «Технологічне обладнання харчових та торгівельних підприємств» для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 133 Галузеве машинобудування усіх форм навчання [Електронний ресурс] / упоряд.: Л.М. Мізнік, М.В. Хандюк ; М-во освіти і науки України, Черкас. держ. технол. ун-т. – Черкаси : ЧДТУ, 2023. – 89 с. – режим доступу: https://elib.chdtu.edu.ua/e-books/5497

Анотація: 

В методичних рекомендаціях до практичних робіт з дисципліни «Технологічне обладнання харчових та торгівельних підприємств» приведена методика розрахунку окремих конструктивних елементів та потужності приводу механічного обладнання, яке використовується в потокових механізованих лініях в різних галузях харчової промисловості; мета роботи; загальні відомості про обладнання; методика розрахунку; варіанти вихідних даних для розрахунку; приклад розрахунку та контрольні питання.
Методичні рекомендації підготовлені у відповідності з робочою програмою, яка розроблена на основі навчального плану здобувачів вищої освіти зі спеціальності 133 Галузеве машинобудування.

Ступінь підготовки: 

Тип документу: 

Каталог: 

Ідентифікатор URL: 

https://elib.chdtu.edu.ua/e-books/5498
  • Електронна версія матеріалу доступна для завантаження лише зареєстрованим користувачам Електронно-бібліотечної системи ЧДТУ.
  • Усі завантажувані матеріали захищені авторськими правами, усі права належать їх законним правовласникам.