Автор:
Кількість сторінок:
Видавець:
Місце видання:
Дата:
Мова:
УДК:
Бібліографічна картка:
Анотація:
В методичних рекомендаціях до практичних робіт з дисципліни «Технологічне обладнання харчових та торгівельних підприємств» приведена методика розрахунку окремих конструктивних елементів та потужності приводу механічного обладнання, яке використовується в потокових механізованих лініях в різних галузях харчової промисловості; мета роботи; загальні відомості про обладнання; методика розрахунку; варіанти вихідних даних для розрахунку; приклад розрахунку та контрольні питання.
Методичні рекомендації підготовлені у відповідності з робочою програмою, яка розроблена на основі навчального плану здобувачів вищої освіти зі спеціальності 133 Галузеве машинобудування.
Спеціальність:
Ступінь підготовки:
Тип документу:
Каталог: