Автор:
Кількість сторінок:
23с.
Видавець:
Місце видання:
Дата:
Мова:
УДК:
637.1/.3:330.341.1](07)
Бібліографічна картка:
Методичні рекомендації до лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні технології молочних продуктів» для здобувачів освітнього ступеня «магістр» зі спеціальності 181 Харчові технології усіх форм навчання [Електронний ресурс] / упоряд. І.І. Осипенкова ; М-во освіти і науки України, Черкас. держ. технол. ун-т. – Черкаси: ЧДТУ, 2024. – 23 с. – режим доступу:https://elib.chdtu.edu.ua/e-books/5616
Анотація:
Викладено методичні рекомендації щодо виконання лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні технології молочних продуктів», подано вимоги щодо їх виконання, наведено методики опрацювання результатів та перелік рекомендованої літератури.
Для здобувачів вищої освіти зі спеціальності 181 Харчові технології для усіх форм навчання.
Кафедра:
Спеціальність:
Ступінь підготовки:
Дисципліна:
Тип документу:
Каталог:
Ідентифікатор URL:
https://elib.chdtu.edu.ua/e-books/5616