Автор:
Кількість сторінок:
11с.
Видавець:
Місце видання:
Дата:
Мова:
УДК:
001.891:347.77](100)(07)
Бібліографічна картка:
Методичні рекомендації до самостійної роботи з дисципліни «Основи наукових досліджень та інтелектуальна власність» для здобувачів освітнього ступеня «магістр» зі спеціальності 181 Харчові технології усіх форм навчання [Електронний ресурс] / упоряд.: В.Ю. Сухенко, Ю.М. Куриленко ; М-во освіти і науки України, Черкас. держ. технол. ун-т. – Черкаси: ЧДТУ, 2024. – 11 с. – режим доступу: https://elib.chdtu.edu.ua/e-books/5621
Анотація:
Методичні рекомендації до самостійної роботи з курсу «Основ наукових досліджень та інтелектуальна власність», містять загальні відомості, основні теми навчальної дисципліни, перелік лабораторних робіт та питання до іспиту.
Для ЗВО зі спеціальності 181 Харчові технології усіх форм навчання.
Кафедра:
Спеціальність:
Ступінь підготовки:
Тип документу:
Каталог:
Ідентифікатор URL:
https://elib.chdtu.edu.ua/e-books/5621