Автор:
Кількість сторінок:
31с.
Видавець:
Місце видання:
Дата:
Мова:
УДК:
338.48:005.591.6](07)
Бібліографічна картка:
Методичні рекомендації до практичних робіт з дисципліни «Інноваційні технології в туризмі та готельно-ресторанному бізнесі» для здобувачів освітнього ступеня «магістр» зі спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа усіх форм навчання [Електронний ресурс] / упоряд. О.Г. Шестель]; М-во освіти і науки України, Черкас. держ. технол. ун-т. –
Черкаси: ЧДТУ, 2024. – 31 с. – режим доступу: https://elib.chdtu.edu.ua/e-books/5648
Анотація:
Викладено матеріали навчально-методичного характеру, наведено завдання з дисципліни «Інноваційні технології в туризмі та готельно-ресторанному бізнесі», подано вимоги щодо їх виконання, перелік рекомендованої літератури.
Для здобувачів вищої освіти зі спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа усіх форм навчання.
Спеціальність:
Ступінь підготовки:
Тип документу:
Каталог:
Ідентифікатор URL:
https://elib.chdtu.edu.ua/e-books/5648