Автор:
Кількість сторінок:
38с.
Видавець:
Місце видання:
Дата:
Мова:
УДК:
001.891:338.488.2](07)
Бібліографічна картка:
Методичні рекомендації до самостійної роботи з дисципліни «Методологія і організація наукових досліджень та методика викладання у вищій школі» для здобувачів освітнього ступеня «магістр» зі спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа усіх форм навчання [Електронний ресурс] /упоряд. Г.М. Чепурда, О.Г. Шестель ; М-во освіти і науки України, Черкас. держ. технол. ун-т. – Черкаси: ЧДТУ, 2024. – 38 с. – режим доступу: https://elib.chdtu.edu.ua/e-books/5652
Анотація:
Викладено навчально-методичні матеріали, індивідуальні завдання та вимоги щодо їх виконання з дисципліни «Методологія і організація наукових досліджень та методика викладання у вищій школі».
Для здобувачів освітнього ступеня «магістр» зі спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа усіх форм навчання.
Спеціальність:
Ступінь підготовки:
Тип документу:
Каталог:
Ідентифікатор URL:
https://elib.chdtu.edu.ua/e-books/56512