Методичні рекомендації до самостійної роботи з дисципліни «Методологія і організація наукових досліджень та методика викладання у вищій школі» для здобувачів освітнього ступеня «магістр» зі спеціальності 181 Харчові технології усіх форм навчання



Кількість сторінок: 

38с.

Видавець: 

Місце видання: 

Дата: 

Мова: 

УДК: 

001.891:663/.664](07)

Бібліографічна картка: 

Методичні рекомендації до самостійної роботи з дисципліни «Методологія і організація наукових досліджень та методика викладання у вищій школі» для здобувачів освітнього ступеня «магістр» зі спеціальності 181 Харчові технології усіх форм навчання [Електронний ресурс] / упоряд.: Г.М. Чепурда, О.Г. Шестель ; М-во освіти і науки України, Черкас. держ. технол. ун-т. – Черкаси: ЧДТУ, 2024. – 38 с. –режим доступу: https://elib.chdtu.edu.ua/e-books/5653

Анотація: 

Викладено навчально-методичні матеріали, індивідуальні завдання та вимоги щодо їх виконання з дисципліни «Методологія і організація наукових досліджень та методика викладання у вищій школі».
Для здобувачів освітнього ступеня «магістр» зі спеціальності 181 Харчові технології усіх форм навчання.

Спеціальність: 

Ступінь підготовки: 

Тип документу: 

Каталог: 

Ідентифікатор URL: 

https://elib.chdtu.edu.ua/e-books/5653
  • Електронна версія матеріалу доступна для завантаження лише зареєстрованим користувачам Електронно-бібліотечної системи ЧДТУ.
  • Усі завантажувані матеріали захищені авторськими правами, усі права належать їх законним правовласникам.