Автор:
Кількість сторінок:
25с.
Видавець:
Місце видання:
Дата:
Мова:
УДК:
001.891:338.488.2](07)
Бібліографічна картка:
Методичні рекомендації до практичних робіт з дисципліни «Методологія і організація наукових досліджень та методика викладання у вищій школі» для здобувачів освітнього ступеня «магістр» зі спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа усіх форм навчання [Електронний ресурс] / упоряд.: Г.М. Чепурда, О.Г. Шестель ; М-во освіти і науки України, Черкас. держ. технол. ун-т. – Черкаси: ЧДТУ, 2024. – 25 с. – режим доступу: https://elib.chdtu.edu.ua/e-books/5655
Анотація:
Викладено навчальні (навчально-методичного характеру) матеріали, наведено завдання з дисципліни «Методологія і організація наукових досліджень та методика викладання у вищій школі», подано вимоги щодо їх виконання, перелік рекомендованої літератури.
Для здобувачів вищої освіти зі спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа усіх форм навчання.
Спеціальність:
Ступінь підготовки:
Тип документу:
Каталог:
Ідентифікатор URL:
https://elib.chdtu.edu.ua/e-books/5655