Автор:
Кількість сторінок:
14с.
Видавець:
Місце видання:
Дата:
Мова:
УДК:
338.48(100)(07)
Бібліографічна картка:
Методичні рекомендації до самостійної роботи з дисципліни «Міжнародний туристичний та готельно-ресторанний бізнес» для здобувачів освітнього ступеня «магістр» зі спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа усіх форм навчання [Електронний ресурс] / упоряд.: Г.М. Чепурда, О.А. Старинець ; М-во освіти і науки України, Черкас. держ. технол. ун-т. – Черкаси: ЧДТУ, 2024. – 14 с. – режим доступу: https://elib.chdtu.edu.ua/e-books/5662
Анотація:
Викладено навчально-методичні матеріали, індивідуальні завдання та вимоги щодо їх виконання з дисципліни «Міжнародний туристичний та готельно-ресторанний бізнес».
Для здобувачів освітнього ступеня «магістр» зі спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа усіх форм навчання.
Спеціальність:
Ступінь підготовки:
Тип документу:
Каталог:
Ідентифікатор URL:
https://elib.chdtu.edu.ua/e-books/5662