Автор:
Кількість сторінок:
28с.
Видавець:
Місце видання:
Дата:
Мова:
УДК:
577.1:664.01](07)
Бібліографічна картка:
Методичні рекомендації до самостійної роботи з дисципліни «Хімічні основи харчових технологій. Біологічна хімія» для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 181 Харчові технології усіх форм навчання [Електронний ресурс] / упоряд.: І.І. Осипенкова, Ю.М. Куриленко ; М-во освіти і науки України, Черкас. держ. технол. ун-т. – Черкаси: ЧДТУ, 2024. – 28 с. – режим доступу: https://elib.chdtu.edu.ua/e-books/5850
Анотація:
Методичні рекомендації до самостійної роботи містять основні теми курсу «Хімічні основи харчових технологій. Біологічна хімія», кожна тема включає питання, приклади розвʼязання вправ і задач та контрольні завдання.
Для ЗВО зі спеціальності 181 Харчові технології денної та заочної форм навчання.
Кафедра:
Спеціальність:
Ступінь підготовки:
Тип документу:
Каталог:
Ідентифікатор URL:
https://elib.chdtu.edu.ua/e-books/5850