Автор:
Кількість сторінок:
94с.
Видавець:
Місце видання:
Дата:
Мова:
УДК:
004:62](07)
Бібліографічна картка:
Методичні рекомендації до лабораторних робіт з дисципліни «Інформаційні технології в інженерних розрахунках» для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 181 Харчові технології усіх форм навчання [Електронний ресурс] / упоряд.: В.В. Бойко, М.В. Підгорний ; М-во освіти і науки України, Черкас. держ. технол. ун-т. – Черкаси: ЧДТУ, 2025. – 94 с. – режим доступу: https://elib.chdtu.edu.ua/e-books/5891
Факультет:
Спеціальність:
Ступінь підготовки:
Дисципліна:
Тип документу:
Каталог:
Ідентифікатор URL:
https://elib.chdtu.edu.ua/e-books/5891