Автор:
Кількість сторінок:
12с.
Видавець:
Місце видання:
Дата:
Мова:
УДК:
338.488.2:640.43](07)
Бібліографічна картка:
Методичні рекомендації до самостійної роботи з дисципліни «Вступ до фаху» для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 181 Харчові технології освітньої програми Технології харчування (в ресторанному господарстві) усіх форм навчання [Електронний ресурс] / упоряд.: Л.М. Чепурда ; М-во освіти і науки України, Черкас. держ. технол. ун-т. – Черкаси: ЧДТУ, 2024. – 12 с. – режим доступу: https://elib.chdtu.edu.ua/e-books/5896
Анотація:
Викладено навчально-методичні матеріали, індивідуальні завдання та вимоги щодо їх виконання з дисципліни «Вступ до фаху», а також перелік рекомендованої літератури.
Для здобувачів вищої освіти зі спеціальності 181 Харчові технології ОП Технології харчування (в ресторанному господарстві) усіх форм навчання.
Ступінь підготовки:
Дисципліна:
Тип документу:
Каталог:
Ідентифікатор URL:
https://elib.chdtu.edu.ua/e-books/5896