Автор:
Кількість сторінок:
194с.
Видавець:
Місце видання:
Дата:
Мова:
УДК:
338.488.2:640.43](075.8)
Предметні терміни:
Бібліографічна картка:
Вступ до фаху [Електронний ресурс] : конспект лекцій для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 181 Харчові технології освітньої програми Технології харчування (в ресторанному господарстві) усіх форм навчання / упоряд. Л.М. Чепурда ; М-во освіти і науки України, Черкас. держ. технол. ун-т. – Черкаси: ЧДТУ, 2024. – 194 с. – режим доступу: http://elib.chdtu.edu.ua/e-books/5898
Анотація:
Конспект лекцій з дисципліни «Вступ до фаху» містить шістнадцять лекцій за основними темами.
Ступінь підготовки:
Дисципліна:
Тип документу:
Каталог:
Ідентифікатор URL:
https://elib.chdtu.edu.ua/e-books/5898