Автор:
Кількість сторінок:
21с.
Видавець:
Місце видання:
Дата:
Мова:
УДК:
338.48:640.41](100)(07)
Бібліографічна картка:
Методичні рекомендації до практичних робіт з дисципліни «Світовий туризм і готельне господарство» для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальностей: 241 Готельно-ресторанна справа, 181 Харчові технології, 242 Туризм і рекреація усіх форм навчання [Електронний ресурс] / упоряд. О.Г. Шестель ; М-во освіти і науки
України, Черкас. держ. технол. ун-т. – Черкаси: ЧДТУ, 2024. – 21 с. – режим доступу: https://elib.chdtu.edu.ua/e-books/5900
Анотація:
Викладено матеріали навчально-методичного характеру, наведено завдання з дисципліни «Світовий туризм і готельне господарство», подано вимоги щодо їх виконання, перелік рекомендованої літератури.
Для здобувачів вищої освіти зі спеціальностей: 241 Готельно-ресторанна справа, 181 Харчові технології, 242 Туризм і рекреація усіх форм навчання.
Спеціальність:
Ступінь підготовки:
Дисципліна:
Тип документу:
Каталог:
Ідентифікатор URL:
https://elib.chdtu.edu.ua/e-books/5900