Методичні рекомендації до практичних робіт з дисципліни «Інноваційні ресторанні технології» для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 181 Харчові технології освітньої програми Технології харчування (в ресторанному господарстві) усіх форм навчання



Кількість сторінок: 

27с.

Видавець: 

Місце видання: 

Дата: 

Мова: 

УДК: 

640.43:330.341.1](07)

Бібліографічна картка: 

Методичні рекомендації до практичних робіт з дисципліни «Інноваційні ресторанні технології» для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 181 Харчові технології освітньої програми Технології харчування (в ресторанному господарстві) усіх форм навчання [Електронний ресурс] / упоряд.: Л.Л. Івашина, О.Б. Куракін ; М-во освіти і науки України, Черкас. держ. технол. ун-т. – Черкаси: ЧДТУ, 2024. – 27 с. – режим доступу6https://elib.chdtu.edu.ua/e-books/5905

Анотація: 

Викладено навчальні (навчально-методичного характеру) матеріали, наведено завдання з дисципліни «Інноваційні ресторанні технології», подано вимоги щодо їх
виконання, перелік рекомендованої літератури. 
Для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 181 Харчові технології, освітня програма Технології харчування (в ресторанному господарстві) усіх форм навчання.

Ступінь підготовки: 

Тип документу: 

Каталог: 

Ідентифікатор URL: 

https://elib.chdtu.edu.ua/e-books/5905
  • Електронна версія матеріалу доступна для завантаження лише зареєстрованим користувачам Електронно-бібліотечної системи ЧДТУ.
  • Усі завантажувані матеріали захищені авторськими правами, усі права належать їх законним правовласникам.