Автор:
Кількість сторінок:
14с.
Видавець:
Місце видання:
Дата:
Мова:
УДК:
663.2(07)
Бібліографічна картка:
Методичні рекомендації до самостійної роботи з дисципліни «Технологія вина» для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 181 Харчові технології усіх форм навчання [Електронний ресурс] / упоряд.: Н.А. Нагурна, Ю.М. Куриленко ; М-во освіти і науки України, Черкас. держ. технол. ун-т. – Черкаси: ЧДТУ, 2024. – 14 с. – режим доступу: https://elib.chdtu.edu.ua/e-books/5916
Анотація:
Методичні рекомендації до самостійної роботи містять завдання за темами курсу «Технологія вина», наведено вимоги щодо їх виконання, питання для самостійного опрацювання і завдання контрольної роботи.
Кафедра:
Спеціальність:
Ступінь підготовки:
Дисципліна:
Тип документу:
Каталог:
Ідентифікатор URL:
https://elib.chdtu.edu.ua/e-books/5916