Автор:
Кількість сторінок:
122с.
Видавець:
Місце видання:
Дата:
Мова:
УДК:
664.1(075.8)
Предметні терміни:
Бібліографічна картка:
Технологія цукрового виробництва та полісахаридів [Електронний ресурс] : конспект лекцій для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 181 Харчові технології усіх форм навчання / упоряд. О.Л. Чепурна ; М-во освіти і науки України, Черкас. держ. технол. ун-т. – Черкаси: ЧДТУ, 2024. – 122 с. – режим доступу: https://elib.chdtu.edu.ua/e-books/5918
Анотація:
Викладено навчально-методичні матеріали, наведено теми лекційних занять з дисципліни «Технологія цукрового виробництва та полісахаридів», подано теми
самостійного опрацювання та перелік рекомендованої літератури.
Кафедра:
Спеціальність:
Ступінь підготовки:
Тип документу:
Каталог:
Ідентифікатор URL:
https://elib.chdtu.edu.ua/e-books/5918