Автор:
Кількість сторінок:
26с.
Видавець:
Місце видання:
Дата:
Мова:
УДК:
664.02](07)
Бібліографічна картка:
Методичні рекомендації до виконання курсового проєкту з дисципліни «Процеси і апарати харчових виробництв» для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 181 Харчові технології усіх форм навчання [Електронний ресурс] / упоряд.: О.Л. Чепурна, В.Ю. Сухенко; М-во освіти і науки України, Черкас. держ. технол. ун-т. – Черкаси: ЧДТУ, 2025. – 26 с. – режим доступу: https://elib.chdtu.edu.ua/e-books/5921
Анотація:
Наведено завдання для курсового проєкту з дисципліни «Процеси і апарати харчових виробництв», подано вимоги щодо виконання, оформлення пояснювальної записки та графічної частини проєкту.
Кафедра:
Спеціальність:
Ступінь підготовки:
Дисципліна:
Тип документу:
Каталог:
Ідентифікатор URL:
https://elib.chdtu.edu.ua/e-books/5921