Автор:
Кількість сторінок:
14с.
Видавець:
Місце видання:
Дата:
Мова:
УДК:
664.1(07)
Бібліографічна картка:
Методичні рекомендації до виконання контрольних робіт з дисципліни «Технологія цукрового виробництва та полісахаридів» для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 181 Харчові технології заочної форми навчання [Електронний ресурс] / упоряд. О.Л. Чепурна ; М-во освіти і науки України, Черкас. держ. технол. ун-т. – Черкаси: ЧДТУ, 2025. – 14 с. – режим доступу: https://elib.chdtu.edu.ua/e-books/5922
Анотація:
Викладено навчально-методичні матеріали, наведено теми лекційних та самостійних завдань з дисципліни «Технологія цукрового виробництва та полісахаридів» подано питання для виконання контрольної роботи та перелік рекомендованої літератури.
Кафедра:
Спеціальність:
Ступінь підготовки:
Тип документу:
Каталог:
Ідентифікатор URL:
https://elib.chdtu.edu.ua/e-books/5922