Технології спирту та лікеро-горілчаних виробів: конспект лекцій для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 181 Харчові технології усіх форм навчання



Кількість сторінок: 

238с.

Видавець: 

Місце видання: 

Дата: 

Мова: 

УДК: 

663.5:663.83](07)

Бібліографічна картка: 

Технології спирту та лікеро-горілчаних виробів [Електронний ресурс] : конспект лекцій для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 181 Харчові технології усіх форм навчання / упоряд.: О.Л. Чепурна, Н.А. Нагурна ; М-во освіти і науки України, Черкас. держ. технол. ун-т. – Черкаси: ЧДТУ, 2025. – 238 с. – режим доступу: https://elib.chdtu.edu.ua/e-books/5923

Анотація: 

Видання містить інформацію про дисципліну «Технології спирту та лікеро-горілчаних виробів», наведено теми лекційних занять, подано теми самостійного опрацювання та перелік рекомендованої літератури.
Призначене для здобувачів вищої освіти зі спеціальності 181 Харчові технології усіх форм навчання.

Спеціальність: 

Ступінь підготовки: 

Тип документу: 

Каталог: 

Ідентифікатор URL: 

https://elib.chdtu.edu.ua/e-books/5923
  • Електронна версія матеріалу доступна для завантаження лише зареєстрованим користувачам Електронно-бібліотечної системи ЧДТУ.
  • Усі завантажувані матеріали захищені авторськими правами, усі права належать їх законним правовласникам.