Автор:
Кількість сторінок:
238с.
Видавець:
Місце видання:
Дата:
Мова:
УДК:
663.5:663.83](07)
Предметні терміни:
Бібліографічна картка:
Технології спирту та лікеро-горілчаних виробів [Електронний ресурс] : конспект лекцій для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 181 Харчові технології усіх форм навчання / упоряд.: О.Л. Чепурна, Н.А. Нагурна ; М-во освіти і науки України, Черкас. держ. технол. ун-т. – Черкаси: ЧДТУ, 2025. – 238 с. – режим доступу: https://elib.chdtu.edu.ua/e-books/5923
Анотація:
Видання містить інформацію про дисципліну «Технології спирту та лікеро-горілчаних виробів», наведено теми лекційних занять, подано теми самостійного опрацювання та перелік рекомендованої літератури.
Призначене для здобувачів вищої освіти зі спеціальності 181 Харчові технології усіх форм навчання.
Кафедра:
Спеціальність:
Ступінь підготовки:
Дисципліна:
Тип документу:
Каталог:
Ідентифікатор URL:
https://elib.chdtu.edu.ua/e-books/5923