Автор:
Кількість сторінок:
51с.
Видавець:
Місце видання:
Дата:
Мова:
УДК:
663.5:663.83](07)
Бібліографічна картка:
Методичні рекомендації до лабораторних робіт з дисципліни «Технології спирту та лікеро-горілчаних виробів» для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 181 Харчові технології усіх форм навчання [Електронний ресурс] / упоряд.: О.Л. Чепурна, Н.А. Нагурна ; М-во освіти і науки України, Черкас. держ. технол. ун-т. – Черкаси: ЧДТУ, 2025. – 51 с. – режим доступу: https://elib.chdtu.edu.ua/e-books/5924
Анотація:
Методичні рекомендації містять 4 лабораторні роботи. Наведено теоретичні положення, опис лабораторних установок, методик проведення дослідів і оброблення їх результатів, а також контрольні питання для самопідготовки.
Кафедра:
Спеціальність:
Ступінь підготовки:
Дисципліна:
Тип документу:
Каталог:
Ідентифікатор URL:
https://elib.chdtu.edu.ua/e-books/5924