Автор:
Кількість сторінок:
65с.
Видавець:
Місце видання:
Дата:
Мова:
УДК:
664.6/.7(07)
Бібліографічна картка:
Методичні рекомендації до практичних робіт з дисципліни «Технологія зберігання і переробки зерна, хліба, макаронних та кондитерських виробів» для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 181 Харчові технології усіх форм навчання [Електронний ресурс] / упоряд. Г.М. Андронович ; М-во освіти і науки України, Черкас. держ. технол. ун-т. – Черкаси: ЧДТУ, 2025. – 65 с. – режим доступу: https://elib.chdtu.edu.ua/e-books/5927
Анотація:
Викладено методичні рекомендації до практичних робіт з дисципліни «Технологія зберігання і переробки зерна, хліба, макаронних та кондитерських виробів», подано вимоги щодо їх виконання, наведено методики опрацювання результатів та перелік рекомендованої літератури.
Для здобувачів вищої освіти зі спеціальності 181 Харчові технології усіх форм навчання.
Кафедра:
Спеціальність:
Ступінь підготовки:
Тип документу:
Каталог:
Ідентифікатор URL:
https://elib.chdtu.edu.ua/e-books/5927