Методичні рекомендації до проходження ознайомчої, технологічної, виробничої та переддипломної практик для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 181 Харчові технології усіх форм навчання



Кількість сторінок: 

43с.

Видавець: 

Місце видання: 

Дата: 

Мова: 

УДК: 

663/664(07)

Бібліографічна картка: 

Методичні рекомендації до проходження ознайомчої, технологічної, виробничої та переддипломної практик для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 181 Харчові технології усіх форм навчання [Електронний ресурс] / упоряд.: І.І. Осипенкова, О.Л. Чепурна, В.Ю. Сухенко, Ю.М. Куриленко, О.В. Батраченко, Г.М. Андронович ; М-во освіти і науки України, Черкас. держ. технол. ун-т. – Черкаси: ЧДТУ, 2024. – 43 с. – режим доступу: https://elib.chdtu.edu.ua/e-books/5929

Спеціальність: 

Ступінь підготовки: 

Тип документу: 

Каталог: 

Ідентифікатор URL: 

https://elib.chdtu.edu.ua/e-books/5929
  • Електронна версія матеріалу доступна для завантаження лише зареєстрованим користувачам Електронно-бібліотечної системи ЧДТУ.
  • Усі завантажувані матеріали захищені авторськими правами, усі права належать їх законним правовласникам.