Методичні рекомендації до практичних робіт з дисципліни «Технології спирту та лікеро-горілчаних виробів» для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 181 Харчові технології усіх форм навчання



Кількість сторінок: 

127с.

Видавець: 

Місце видання: 

Дата: 

Мова: 

УДК: 

663.5:663.83](07)

Бібліографічна картка: 

Методичні рекомендації до практичних робіт з дисципліни «Технології спирту та лікеро-горілчаних виробів» для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 181 Харчові технології усіх форм навчання [Електронний ресурс] / упоряд.: О.Л. Чепурна, Н.А. Нагурнау ; М-во освіти і науки України, Черкас. держ. технол. ун-т. – Черкаси: ЧДТУ, 2025. – 127с. – режим доступу: https://elib.chdtu.edu.ua/e-books/5930

Анотація: 

Методичні рекомендації містять технологічні розрахунки з виробництва спирту та лікеро-горілчаних виробів, їхньої енергетичної та харчової цінності. Суттєвої уваги приділено заощадженню сировини, раціональному використанню енергоресурсів й технологічної води.
Для здобувачів вищої освіти зі спеціальності 181 Харчові технології усіх форм навчання.

Спеціальність: 

Ступінь підготовки: 

Тип документу: 

Каталог: 

Ідентифікатор URL: 

https://elib.chdtu.edu.ua/e-books/5930
  • Електронна версія матеріалу доступна для завантаження лише зареєстрованим користувачам Електронно-бібліотечної системи ЧДТУ.
  • Усі завантажувані матеріали захищені авторськими правами, усі права належать їх законним правовласникам.