Автор:
Кількість сторінок:
111с.
Видавець:
Місце видання:
Дата:
Мова:
УДК:
663.4:663.6](07)
Бібліографічна картка:
Методичні рекомендації до виконання курсової роботи з дисципліни «Технологія солоду, пива та безалкогольних напоїв» для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 181 Харчові технології усіх форм навчання [Електронний ресурс] / упоряд.: О.Л. Чепурна, Н.А. Нагурна ; М-во освіти і науки України, Черкас. держ. технол. ун-т. – Черкаси: ЧДТУ, 2025. – 111 с. – режим доступу: https://elib.chdtu.edu.ua/e-books/5931
Анотація:
Наведено завдання до курсової роботи з дисципліни «Технологія солоду, пива та безалкогольних напоїв», подано методику виконання і оформлення роботи та перелік рекомендованої літератури.
Кафедра:
Спеціальність:
Ступінь підготовки:
Дисципліна:
Тип документу:
Каталог:
Ідентифікатор URL:
https://elib.chdtu.edu.ua/e-books/5931