Автор:
Кількість сторінок:
32с.
Видавець:
Місце видання:
Дата:
Мова:
УДК:
664.1(07)
Бібліографічна картка:
Методичні рекомендації до самостійної роботи та виконання
контрольних робіт з дисципліни «Технологія харчових продуктів.
Технологія цукрового виробництва та полісахаридів» для здобувачів
освітнього ступеня «бакалавр» з спеціальності 181 «Харчові технології»
усіх форм навчання [електронний ресурс] / уклад. О.Л. Чепурна. – Черкаси: ЧДТУ, 2017. – 32 с.
Анотація:
Викладено навчально-методичні матеріали, наведено контрольні завдання з дисципліни «Технологія харчових продуктів. Технологія цукрового виробництва та полісахаридів», подано вимоги щодо їх виконання, питання до заліку та перелік рекомендованої літератури
Факультет:
Кафедра:
Спеціальність:
Ступінь підготовки:
Тип документу:
Каталог:
Ідентифікатор URL:
http://elib.chdtu.edu.ua/e-books/3331