Автор:
Кількість сторінок:
11с.
Видавець:
Місце видання:
Дата:
Мова:
УДК:
664-027.45(07)
Бібліографічна картка:
Методичні рекомендації до лабораторних робіт з дисципліни «Безпечність продовольчої сировини та харчових продуктів» для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 181 Харчові технології усіх форм навчання [Електронний ресурс] / упоряд.: В.Ю. Сухенко, Ю.М. Куриленко ; М-во освіти і науки України, Черкас. держ.
технол. ун-т. – Черкаси: ЧДТУ, 2022. – 11 с. – режим доступу: http://elib.chdtu.edu.ua/e-books/4811
Анотація:
Викладено методичні рекомендації щодо виконання лабораторних робіт з дисципліни «Безпечність продовольчої сировини та харчових продуктів», подано основні теоретичні положення та наведено методики виконання лабораторних робіт.
Для здобувачів вищої освіти зі спеціальності 181 Харчові технології усіх форм навчання.
Факультет:
Кафедра:
Спеціальність:
Ступінь підготовки:
Тип документу:
Каталог:
Ідентифікатор URL:
http://elib.chdtu.edu.ua/e-books/4811