Автор:
Кількість сторінок:
23с.
Видавець:
Місце видання:
Дата:
Мова:
УДК:
658.62:641](07)
Бібліографічна картка:
Методичні рекомендації до самостійної роботи з дисципліни «Товарознавство» для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 181 Харчові технології освітньої програми Технології харчування (в ресторанному господарстві) усіх форм навчання [Електронний ресурс] / упоряд. Л.Г. Бишовець ; М-во освіти і науки України, Черкас. держ. технол. ун-т. – Черкаси: ЧДТУ, 2023. – 32 с. – режим доступу: https://elib.chdtu.edu.ua/e-books/5002
Анотація:
Викладено навчально-методичні матеріали, наведено завдання для самостійного опрацювання та вимоги щодо їх виконання з дисципліни «Товарознавство».
Для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 181 Харчові технології освітньої програми Технології харчування (в ресторанному господарстві) усіх форм навчання.
Ступінь підготовки:
Дисципліна:
Тип документу:
Каталог:
Ідентифікатор URL:
https://elib.chdtu.edu.ua/e-books/5003