Автор:
Кількість сторінок:
34с.
Видавець:
Місце видання:
Дата:
Мова:
УДК:
640.43(07)
Бібліографічна картка:
Методичні рекомендації до виконання курсової роботи з дисципліни «Організація виробництва і обслуговування ресторанному господарстві» для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 181 Харчові технології освітньої програми Технології харчування (в ресторанному господарстві) усіх форм навчання [Електронний ресурс] / упоряд. Л.Г. Бишовець ; М-во освіти і науки України, Черкас. держ. технол. ун-т. – Черкаси: ЧДТУ, 2024. – 34 с. – режим доступу: https://elib.chdtu.edu.ua/e-books/5395
Анотація:
Викладено загальні положення організації виконання курсової роботи, подано перелік тем курсових робіт з дисципліни «Організація виробництва і обслуговування в ресторанному господарстві», вимоги щодо їх виконання та захисту, перелік індивідуальних завдань, рекомендована література.
Для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 181 Харчові технології ОП Технології харчування (в ресторанному господарстві) усіх форм навчання.
Ступінь підготовки:
Тип документу:
Каталог:
Ідентифікатор URL:
https://elib.chdtu.edu.ua/e-books/5395