Автор:
Кількість сторінок:
19с.
Видавець:
Місце видання:
Дата:
Мова:
УДК:
641.5(07)
Бібліографічна картка:
Методичні рекомендації до самостійної роботи з дисципліни «Основи виробництва кулінарної продукції» для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 181 Харчові технології освітньої програми Технології харчування (в ресторанному господарстві) усіх форм навчання [Електронний ресурс] /упоряд.: Л.Г. Бишовець, О.Б.
Куракін ; М-во освіти і науки України, Черкас. держ. технол. ун-т. – Черкаси: ЧДТУ, 2024. – 19 с. – режим доступу: https://elib.chdtu.edu.ua/e-books/5903
Анотація:
Викладено навчально-методичні матеріали, індивідуальні завдання та вимоги щодо їх виконання з дисципліни «Основи виробництва кулінарної продукції».
Для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 181 Харчові технології, освітня програма Технології харчування (в ресторанному господарстві) усіх форм навчання.
Ступінь підготовки:
Дисципліна:
Тип документу:
Каталог:
Ідентифікатор URL:
https://elib.chdtu.edu.ua/e-books/5903