Автор:
Кількість сторінок:
20с.
Видавець:
Місце видання:
Дата:
Мова:
УДК:
641.5(07)
Бібліографічна картка:
Методичні рекомендації до практичних робіт з дисципліни «Основи виробництва кулінарної продукції» для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 181 Харчові технології освітньої програми Технології харчування (в ресторанному господарстві) усіх форм навчання [Електронний ресурс] / упоряд.: Л.Г. Бишовець, О.Б.
Куракін ; М-во освіти і науки України, Черкас. держ. технол. ун-т. – Черкаси: ЧДТУ, 2024. – 20 с. – режим доступу: https://elib.chdtu.edu.ua/e-books/5904
Анотація:
Викладено навчальні (навчально-методичного характеру) матеріали, наведено завдання з дисципліни «Основи виробництва кулінарної продукції», подано вимоги щодо їх виконання, перелік рекомендованої літератури.
Для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 181 Харчові технології, освітня програма Технології харчування (в ресторанному господарстві) усіх форм навчання.
Ступінь підготовки:
Дисципліна:
Тип документу:
Каталог:
Ідентифікатор URL:
https://elib.chdtu.edu.ua/e-books/5904