Автор:
Кількість сторінок:
Видавець:
Місце видання:
Дата:
Мова:
ISBN:
УДК:
Предметні терміни:
- конкурентне середовище
- готельно-ресторанне господарство
- проектування приміщень
- санітарно-гігієнічні вимоги
- охорона праці
- пожежна безпека
- електробезпека
- інженерні системи підприємства
- кошторис будівництва
- будівельно-технічні показники
- організаційна структура підприємства
- персонал
- планування діяльності підприємства
Бібліографічна картка:
Анотація:
Розкрито теоретичні та практичні рекомендації щодо виконання дипломного проекту. Наведені методики галузевого аналізу, проектування пгдприемств roтепьно-ресторанного бізнесу, розрахунку обсягів реалізації готельно-ресторанного продукту, забезпечення підприемства матеріальними, трудовими i фінансовими ресурсами, формування організаційної структури управління, економічного обгрунтування прийнятих рішень. Навчальний посібник призначений для студентів, які навчаються за напрямом 14010101-Готельна i ресторанна справа, а також може бути корисним викладачам, спеціалістам-практикам
Факультет:
Спеціальність:
Ступінь підготовки:
Тип документу:
Каталог: