Автор:
Кількість сторінок:
Видавець:
Місце видання:
Дата:
Мова:
УДК:
Предметні терміни:
Бібліографічна картка:
Анотація:
Конспект лекцій з дисципліни «Основи технології виробництва кулінарної продукції» містить вісімнадцять лекцій, у яких висвітлено зміст основних питань кожної теми.
Пропонований конспект лекцій ознайомлює здобувачів вищої освіти з основними принципами організації технологічного процесу виробництва кулінарної продукції; з основними правилами кулінарної обробки продуктів харчування рослинного і тваринного походження; з професійними навичками щодо підготовки виробничих процесів у закладах ресторанного господарства.
Факультет:
Спеціальність:
Ступінь підготовки:
Тип документу:
Каталог: