Основи технології виробництва кулінарної продукції: конспект лекцій для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа усіх форм навчання



Автор: 

Кількість сторінок: 

266с.

Видавець: 

Місце видання: 

Дата: 

Мова: 

УДК: 

641.5(075.8)

Бібліографічна картка: 

Основи технології виробництва кулінарної продукції [Електронний ресурс] : конспект лекцій для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа усіх форм навчання / упоряд. Л.Г. Бишовець ; М-во освіти і науки України, Черкас. держ. технол. ун-т. – Черкаси: ЧДТУ, 2022. – 266 с. – режим доступу: http://elib.chdtu.edu.ua/e-books/4782

Анотація: 

Конспект лекцій з дисципліни «Основи технології виробництва кулінарної продукції» містить вісімнадцять лекцій, у яких висвітлено зміст основних питань кожної теми.
Пропонований конспект лекцій ознайомлює здобувачів вищої освіти з основними принципами організації технологічного процесу виробництва кулінарної продукції; з основними правилами кулінарної обробки продуктів харчування рослинного і тваринного походження; з професійними навичками щодо підготовки виробничих процесів у закладах ресторанного господарства.

Ступінь підготовки: 

Тип документу: 

Каталог: 

Ідентифікатор URL: 

http://elib.chdtu.edu.ua/e-books/4782
  • Електронна версія матеріалу доступна для завантаження лише зареєстрованим користувачам Електронно-бібліотечної системи ЧДТУ.
  • Усі завантажувані матеріали захищені авторськими правами, усі права належать їх законним правовласникам.