Санітарія, гігієна та мікробіологія: конспект лекцій для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 181 Харчові технології освітньої програми «Технології харчування (в ресторанному господарстві)» усіх форм навчання



Автор: 

Кількість сторінок: 

257с.

Видавець: 

Місце видання: 

Дата: 

Мова: 

УДК: 

614:579:338.488.2](075.8)

Бібліографічна картка: 

Санітарія, гігієна та мікробіологія [Електронний ресурс] : конспект лекцій для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 181 Харчові технології освітньої програми «Технології харчування (в ресторанному господарстві)» усіх форм навчання / упоряд. Л.Л. Івашина ; М-во освіти і науки України, Черкас. держ. технол. ун-т. – Черкаси: ЧДТУ, 2022. – 257 с. – режим доступу: http://elib.chdtu.edu.ua/e-books/4785

Анотація: 

Конспект лекцій з дисципліни «Санітарія, гігієна та мікробіологія» містить 27 лекцій за основними темами, у яких розкрито найбільш важливі питання санітарії, гігієни та мікробіології в закладах готельно-ресторанного господарства, заснованих на результатах
наукових досліджень у галузі.

Спеціальність: 

Ступінь підготовки: 

Тип документу: 

Каталог: 

Ідентифікатор URL: 

http://elib.chdtu.edu.ua/e-books/4785
  • Електронна версія матеріалу доступна для завантаження лише зареєстрованим користувачам Електронно-бібліотечної системи ЧДТУ.
  • Усі завантажувані матеріали захищені авторськими правами, усі права належать їх законним правовласникам.