Методичні рекомендації до лабораторних робіт з дисципліни «Процеси та апарати харчових виробництв» для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» спеціальності 133 Галузеве машинобудування усіх форм навчання



Автор: 

Кількість сторінок: 

66с.

Видавець: 

Місце видання: 

Дата: 

Мова: 

УДК: 

664.02(07)

Бібліографічна картка: 

Методичні рекомендації до лабораторних робіт з дисципліни «Процеси та апарати харчових виробництв» для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» спеціальності 133 Галузеве машинобудування усіх форм навчання [Електронний ресурс] / упоряд. Л. М. Мізнік ; М-во освіти і науки України, Черкас. держ. технол. ун-т. – Черкаси : ЧДТУ, 2018. – 66 с. – режим доступу: http://elib.chdtu.edu.ua/e-books/2681

Анотація: 

Викладені теоретичні відомості до кожної лабораторної роботи достатні для розуміння явищ, що вивчаються, і доповнює конспект лекцій з даної дисципліни. Для здобувачів освітнього ступеня бакалавра зі спеціальності 133 «Галузеве машинобудування»

Ступінь підготовки: 

Тип документу: 

Каталог: 

Ідентифікатор URL: 

http://elib.chdtu.edu.ua/e-books/2681
  • Електронна версія матеріалу доступна для завантаження лише зареєстрованим користувачам Електронно-бібліотечної системи ЧДТУ.
  • Усі завантажувані матеріали захищені авторськими правами, усі права належать їх законним правовласникам.