Автор:
Кількість сторінок:
Видавець:
Місце видання:
Дата:
Мова:
УДК:
Предметні терміни:
Бібліографічна картка:
Анотація:
Конспект лекцій з дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства 2» містить вісімнадцять лекцій, у яких висвітлено зміст основних питань кожної теми. Пропонований конспект лекцій ознайомлює студентів з основами технології виробництва напівфабрикатів, кулінарної, кондитерської продукції, напоїв; з основними правилами кулінарної обробки продуктів харчування для отримання готової продукції; з професійними навичками щодо підготовки виробничих процесів у закладах ресторанного господарства, випуску кулінарної продукції і її споживання.
Факультет:
Спеціальність:
Ступінь підготовки:
Дисципліна:
Тип документу:
Каталог: