Автор:
Кількість сторінок:
21с.
Видавець:
Місце видання:
Дата:
Мова:
УДК:
338.488.2:640.43](07)
Бібліографічна картка:
Методичні рекомендації до самостійної роботи з дисципліни
«Технологія продукції ресторанного господарства 2» для здобувачів
освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 241 Готельноресторанна справа усіх форм навчання [Електронний ресурс] / упоряд.:
Л.Г. Бишовець, О.Б. Куракін ; М-во освіти і науки України, Черкас.
держ. технол. ун-т. – Черкаси : ЧДТУ, 2020. – 21 с.
Анотація:
Викладено навчально-методичні матеріали, індивідуальні завдання та вимоги щодо їх виконання з дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства 2». Для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» всіх форм навчання.
Факультет:
Спеціальність:
Ступінь підготовки:
Дисципліна:
Тип документу:
Каталог:
Ідентифікатор URL:
http://elib.chdtu.edu.ua/e-books/3588