Автор:
Кількість сторінок:
69с.
Видавець:
Місце видання:
Дата:
Мова:
УДК:
330.1(075.8)
Бібліографічна картка:
Навчально-методичний посібник з дисципліни «Економічна теорія» для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальностей 241 «Готельно-ресторанна справа» освітня програма «Готельно-ресторанна справа», 242 «Туризм» освітня програма «Туризм» усіх форм навчання [Електронний ресурс] / упоряд.: Р.В. Манн, І.Р. Березюк-Рибак ; М-во освіти і науки України, Черкас. держ. технол. ун-т. – Черкаси: ЧДТУ, 2020. – 69 с.
Анотація:
До складу навчально-методичного посібника входять такі матеріали: тематичний план дисципліни; зміст практичних занять за темами; завдання до практичних занять; тестові завдання; питання для самоконтролю знань; питання на іспит; контрольна робота для студентів заочної форми навчання; список рекомендованої літератури
Факультет:
Кафедра:
Спеціальність:
Ступінь підготовки:
Дисципліна:
Тип документу:
Каталог:
Ідентифікатор URL:
http://elib.chdtu.edu.ua/e-books/3642