Автор:
Кількість сторінок:
20с.
Видавець:
Місце видання:
Дата:
Мова:
УДК:
338.488.2:640.43](07)
Бібліографічна картка:
Методичні рекомендації до практичних робіт з дисципліни «Організація ресторанного господарства» для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 242 Туризм усіх форм навчання [Електронний ресурс] / упоряд.: Л.Г. Бишовець, О.Б. Куракін ; М-во освіти і науки України, Черкас. держ. технол. ун-т. – Черкаси: ЧДТУ, 2021. – 31 с. – режим доступу: http://elib.chdtu.edu.ua/e-books/4400
Анотація:
Викладено навчально-методичні матеріали, індивідуальні завдання та вимоги щодо їх виконання з дисципліни «Організація ресторанного господарства».
Для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 242 Туризм усіх форм навчання.
Факультет:
Спеціальність:
Ступінь підготовки:
Дисципліна:
Тип документу:
Каталог:
Авторські права:
http://elib.chdtu.edu.ua/e-books/4400