Автор:
Кількість сторінок:
19с.
Видавець:
Місце видання:
Дата:
Мова:
УДК:
338.48-44(1-87):338.488.2](07)
Бібліографічна картка:
Методичні рекомендації до практичних робіт з дисципліни «Міжнародний туризм та готельно-ресторанний бізнес» для здобувачів освітнього ступеня «магістр» зі спеціальностей 241 Готельно-ресторанна справа, 242 Туризм усіх форм навчання [Електронний ресурс] / упоряд.: Г.М. Чепурда, О.Г. Шестель ; М-во освіти і науки
України, Черкас. держ. технол. ун-т. – Черкаси: ЧДТУ, 2022. – 19 с. – режим доступу:http://elib.chdtu.edu.ua/e-books/4687
Анотація:
Викладено навчальні (навчально-методичного характеру) матеріали, наведено завдання з дисципліни «Міжнародний туризм та готельно-ресторанний бізнес», подано вимоги щодо їх виконання, перелік рекомендованої літератури.
Для здобувачів вищої освіти зі спеціальностей: 241 Готельно-ресторанна справа, 242 Туризм усіх форм навчання.
Спеціальність:
Ступінь підготовки:
Тип документу:
Каталог:
Ідентифікатор URL:
http://elib.chdtu.edu.ua/e-books/4687