Методичні рекомендації до практичних робіт з дисципліни «Основи технології виробництва кулінарної продукції» для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа усіх форм навчання



Кількість сторінок: 

21с.

Видавець: 

Місце видання: 

Дата: 

Мова: 

УДК: 

641.5(07)

Бібліографічна картка: 

Методичні рекомендації до практичних робіт з дисципліни «Основи технології виробництва кулінарної продукції» для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа усіх форм навчання [Електронний ресурс] / упоряд.: Л.Г. Бишовець, О.Б. Куракін ; М-во освіти і науки України, Черкас. держ. технол. ун-т. – Черкаси: ЧДТУ, 2022. – 21 с. – режим доступу: http://elib.chdtu.edu.ua/e-books/4783

Анотація: 

Викладено навчальні (навчально-методичного характеру) матеріали, наведено завдання з дисципліни «Основи технології виробництва кулінарної продукції», подано вимоги щодо їх виконання, перелік рекомендованої літератури. Для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа усіх форм навчання.

Ступінь підготовки: 

Тип документу: 

Каталог: 

Ідентифікатор URL: 

http://elib.chdtu.edu.ua/e-books/4783
  • Електронна версія матеріалу доступна для завантаження лише зареєстрованим користувачам Електронно-бібліотечної системи ЧДТУ.
  • Усі завантажувані матеріали захищені авторськими правами, усі права належать їх законним правовласникам.