Товарознавство: конспект лекцій для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 181 Харчові технології освітньої програми Технології харчування (в ресторанному господарстві) усіх форм навчання



Автор: 

Кількість сторінок: 

592с.

Видавець: 

Місце видання: 

Дата: 

Мова: 

УДК: 

658.62:641](075.8)

Бібліографічна картка: 

Товарознавство [Електронний ресурс] : конспект лекцій для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 181 Харчові технології освітньої програми Технології харчування (в ресторанному господарстві) усіх форм навчання / упоряд. Л.Г. Бишовець ; М-во освіти і науки України, Черкас. держ. технол. ун-т. – Черкаси: ЧДТУ, 2023. – 592 с. – режим доступу: https://elib.chdtu.edu.ua/e-books/5001

Анотація: 

Конспект лекцій з дисципліни «Товарознавство» містить тридцять чотири лекції за основними темами, у яких висвітлено базові теоретичні матеріали, пов’язані з виробництвом, класифікацією, асортиментом, вимогами до якості, пакуванням, маркуванням, зберіганням продовольчих та непродовольчих товарів.

Спеціальність: 

Ступінь підготовки: 

Дисципліна: 

Тип документу: 

Каталог: 

Ідентифікатор URL: 

https://elib.chdtu.edu.ua/e-books/5001
  • Електронна версія матеріалу доступна для завантаження лише зареєстрованим користувачам Електронно-бібліотечної системи ЧДТУ.
  • Усі завантажувані матеріали захищені авторськими правами, усі права належать їх законним правовласникам.