Методичні рекомендації до виконання курсової роботи з дисципліни «Товарознавство» для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 181 Харчові технології освітньої програми Технології харчування (в ресторанному господарстві) усіх форм навчання



Автор: 

Кількість сторінок: 

37с.

Видавець: 

Місце видання: 

Дата: 

Мова: 

УДК: 

658.62:641](07)

Бібліографічна картка: 

Методичні рекомендації до виконання курсової роботи з дисципліни «Товарознавство» для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 181 Харчові технології освітньої програми Технології харчування (в ресторанному господарстві) усіх форм навчання [Електронний ресурс] / упоряд. Л.Г. Бишовець ; М-во освіти і науки України, Черкас. держ. технол. ун-т. – Черкаси: ЧДТУ, 2023. – 37 с. – режим доступу: https://elib.chdtu.edu.ua/e-books/5002

Анотація: 

Викладено загальні положення організації виконання курсової роботи, подано перелік тем курсових робіт з дисципліни «Товарознавство», вимоги щодо їх виконання та захисту, перелік індивідуальних завдань, рекомендована література.
Для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 181 Харчові технології освітньої програми Технології харчування (в ресторанному господарстві) усіх форм навчання.

Спеціальність: 

Ступінь підготовки: 

Дисципліна: 

Тип документу: 

Каталог: 

Ідентифікатор URL: 

https://elib.chdtu.edu.ua/e-books/5002
  • Електронна версія матеріалу доступна для завантаження лише зареєстрованим користувачам Електронно-бібліотечної системи ЧДТУ.
  • Усі завантажувані матеріали захищені авторськими правами, усі права належать їх законним правовласникам.