Кількість сторінок:
248с.
Видавець:
Місце видання:
Дата:
Мова:
УДК:
663.2/.5.01(075.8)
Предметні терміни:
Бібліографічна картка:
Навчально-методичний посібник з дисципліни «Виробництво алкогольних напоїв: технології і традиції» для здобувачів освітнього ступеня «магістр» зі спеціальності 181 Харчові технології усіх форм навчання
усіх форм навчання [Електронний ресурс] / упоряд.: Н.А. Нагурна, І.І. Осипенкова, О.Л. Чепурна ; М-во освіти і науки України, Черкас. держ. технол. ун-т. – Черкаси: ЧДТУ, 2023. – 248 с. – режим доступу: https://elib.chdtu.edu.ua/e-books/5161
Анотація:
Видання містить інформацію про створення і походження спиртних напоїв, про виноробство в різних країнах, подано класифікацію вин. Надасть необхідну інформацію про сумісність продуктів виноробства з їжею, розповість про найвідоміші виноробні регіони різних країн світу.
Призначене для здобувачів вищої освіти зі спеціальності 181 Харчові технології усіх форм навчання.
Кафедра:
Спеціальність:
Ступінь підготовки:
Тип документу:
Каталог:
Ідентифікатор URL:
https://elib.chdtu.edu.ua/e-books/5161