Автор:
Кількість сторінок:
68с.
Видавець:
Місце видання:
Дата:
Мова:
УДК:
640.43(07)
Бібліографічна картка:
Методичні рекомендації до практичних робіт з дисципліни «Організація виробництва і обслуговування в ресторанному господарстві» для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 181 Харчові
технології освітньої програми Технології харчування (в ресторанному господарстві) усіх форм навчання [Електронний ресурс] / упоряд. Л.Г. Бишовець ; М-во освіти і науки України, Черкас. держ. технол. ун-т. –
Черкаси: ЧДТУ, 2024. – 68 с. – режим доступу: https://elib.chdtu.edu.ua/e-books/5394
Анотація:
Викладено навчальні (навчально-методичного характеру) матеріали, наведено завдання з дисципліни «Організація виробництва і обслуговування в ресторанному господарстві», подано вимоги щодо їх виконання, перелік рекомендованої літератури.
Для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 181 Харчові технології ОП Технології харчування (в ресторанному господарстві) усіх форм навчання.
Спеціальність:
Ступінь підготовки:
Тип документу:
Каталог:
Ідентифікатор URL:
https://elib.chdtu.edu.ua/e-books/5394