Методичні рекомендації до практичних робіт з дисципліни «Організація виробництва і обслуговування в ресторанному господарстві» для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 181 Харчові технології освітньої програми Технології харчування (в ресторанному господарстві) усіх форм навчання



Автор: 

Кількість сторінок: 

68с.

Видавець: 

Місце видання: 

Дата: 

Мова: 

УДК: 

640.43(07)

Бібліографічна картка: 

Методичні рекомендації до практичних робіт з дисципліни «Організація виробництва і обслуговування в ресторанному господарстві» для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 181 Харчові технології освітньої програми Технології харчування (в ресторанному господарстві) усіх форм навчання [Електронний ресурс] / упоряд. Л.Г. Бишовець ; М-во освіти і науки України, Черкас. держ. технол. ун-т. – Черкаси: ЧДТУ, 2024. – 68 с. – режим доступу: https://elib.chdtu.edu.ua/e-books/5394

Анотація: 

Викладено навчальні (навчально-методичного характеру) матеріали, наведено завдання з дисципліни «Організація виробництва і обслуговування в ресторанному господарстві», подано вимоги щодо їх виконання, перелік рекомендованої літератури.
Для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 181 Харчові технології ОП Технології харчування (в ресторанному господарстві) усіх форм навчання.

Спеціальність: 

Ступінь підготовки: 

Тип документу: 

Каталог: 

Ідентифікатор URL: 

https://elib.chdtu.edu.ua/e-books/5394
  • Електронна версія матеріалу доступна для завантаження лише зареєстрованим користувачам Електронно-бібліотечної системи ЧДТУ.
  • Усі завантажувані матеріали захищені авторськими правами, усі права належать їх законним правовласникам.