Автор:
Кількість сторінок:
29с.
Видавець:
Місце видання:
Дата:
Мова:
УДК:
640.43(07)
Бібліографічна картка:
Методичні рекомендації до самостійної роботи з дисципліни «Організація виробництва і обслуговування в ресторанному господарстві» для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 181 Харчові технології освітньої програми Технології харчування (в ресторанному господарстві) усіх форм навчання [Електронний ресурс] / упоряд. Л.Г. Бишовець ; М-во освіти і науки України, Черкас. держ. технол. ун-т. – Черкаси: ЧДТУ, 2024. – 29 с. – режим доступу: https://elib.chdtu.edu.ua/e-books/5396
Анотація:
Викладено навчально-методичні матеріали, індивідуальні завдання та вимоги щодо їх виконання з дисципліни «Організація виробництва і обслуговування в ресторанному господарстві».
Для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 181 Харчові технології ОП Технології харчування (в ресторанному господарстві) усіх форм навчання.
Ступінь підготовки:
Тип документу:
Каталог:
Ідентифікатор URL:
https://elib.chdtu.edu.ua/e-books/5396