Організація виробництва і обслуговування в ресторанному господарстві: конспект лекцій для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 181 Харчові технології освітньої програми Технології харчування (в ресторанному господарстві) усіх форм навчання



Автор: 

Кількість сторінок: 

678с.

Видавець: 

Місце видання: 

Дата: 

Мова: 

УДК: 

640.43(075.8)

Бібліографічна картка: 

Організація виробництва і обслуговування в ресторанному господарстві [Електронний ресурс] : конспект лекцій для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 181 Харчові технології освітньої програми Технології харчування (в ресторанному господарстві) усіх форм навчання / упоряд. Л.Г. Бишовець ; М-во освіти і науки України, Черкас. держ. технол. ун-т. – Черкаси: ЧДТУ, 2024. – 678 с. – режим доступу: https://elib.chdtu.edu.ua/e-books/5397

Анотація: 

Конспект лекцій з дисципліни «Організація виробництва і обслуговування в ресторанному господарстві» містить шістдесят лекцій, у яких висвітлено зміст основних питань кожної теми. Пропонований конспект лекцій ознайомлює здобувачів вищої освіти з організацією постачання та складського господарства, роботи виробничих цехів закладів ресторанного господарства, матеріально-технічною базою, методами та формами обслуговування споживачів, як повсякденно, так і при проведенні бенкетів та прийомів.

Ступінь підготовки: 

Тип документу: 

Каталог: 

Ідентифікатор URL: 

https://elib.chdtu.edu.ua/e-books/5397
  • Електронна версія матеріалу доступна для завантаження лише зареєстрованим користувачам Електронно-бібліотечної системи ЧДТУ.
  • Усі завантажувані матеріали захищені авторськими правами, усі права належать їх законним правовласникам.