Методичні рекомендації до самостійної роботи з дисципліни «Діловий етикет» для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» усіх спеціальностей та освітніх програм усіх форм навчання



Автор: 

Кількість сторінок: 

27с.

Видавець: 

Місце видання: 

Дата: 

Мова: 

УДК: 

174(07)

Бібліографічна картка: 

Методичні рекомендації до самостійної роботи з дисципліни «Діловий етикет» для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» усіх спеціальностей та освітніх програм усіх форм навчання [Електронний ресурс] / упоряд. Т.А. Сахно ; М-во освіти і науки України, Черкас. держ. технол. ун-т. – Черкаси: ЧДТУ, 2024. – 27 с. – режим доступу: https://elib.chdtu.edu.ua/e-books/5525

Анотація: 

Методичні рекомендації до самостійної роботи з дисципліни «Діловий етикет» містять тематичний план, кожна тема якого включає завдання, мету заняття, план заняття, змістовне наповнення теми, питання для обговорення. Подано рекомендації до самостійної роботи здобувачів вищої освіти денної та заочної форм навчання, завдання для студентів індивідуальної форми навчання, перелік питань до заліку, критерії оцінювання знань, рекомендовану літературу та інформаційні ресурси.
Для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» усіх спеціальностей та освітніх програм. 

Ступінь підготовки: 

Дисципліна: 

Тип документу: 

Каталог: 

Ідентифікатор URL: 

https://elib.chdtu.edu.ua/e-books/5525
  • Електронна версія матеріалу доступна для завантаження лише зареєстрованим користувачам Електронно-бібліотечної системи ЧДТУ.
  • Усі завантажувані матеріали захищені авторськими правами, усі права належать їх законним правовласникам.